Whiskey Jameson Irish 40%, 0.7l + 2 Pahare

Triple distilled, twice as smooth, one of a kind.

Jameson Irish Whisky este un whisky irlandez triplu distilat, pe cat de versatil, pe atat de fin. Dar cum facem asta? In primul rand, luam tot ce este mai bun in materie de ingrediente, malt de orz si orz nemaltuit. Apoi le distilam de trei ori. Nu pentru ca trebuie, pentru ca vrem – asta ii confera whiskey-ului Jameson smoothness-ul caracteristic. Aceasta traditie a inceput in 1780 cu John Jameson si continuam si astazi in acelasi mod. In cele din urma maturam whiskey-ul in butoaie de vin Oloroso Shery si bourbon, cu o aroma usor florala si cu note delicate si dulci de mirodenii si lemn. Il invechim pentru minim 4 ani. Rezultatul? Un whiskey unic, cu un echilibrul perfect dintre aromele de mirodenii, nuci si vanilie cu note sherry.
![]() |
![]() |
Ne place intotdeauna sa spunem ca tot ce trebuie sa stii despre Jameson este chiar aici – fie pe eticheta noastra, fie in sticla noastra care spune poveste. Eticheta prezinta emblema si motto-ul familiei noastre: “Sine Metu” care inseamna „Fara frica”. |
![]() |

RETETE
![]() |
Jameson Ginger Lime
Jameson Original: 40ml Ginger Ale: 150ml Gheata: 6-7 cuburi Lime : 1 felie Se umple un pahar cu gheata, dupa care se toarna peste o portie de Jameson Original si se completeaza cu ginger ale. Se orneaza cu o felie de lime dupa care se savureaza cu responsabilitate. |
Irish Toddy
Jameson Original: 40ml Ceai de menta: 150ml Felie de lamaie: 1 buc Miere: 1 lingurita Cuisoare: 4 buc Se infuzeaza ceai de menta in apa fierbine. Dupa 5 min se toarna intr-o cana o portie de Jameson Original alaturi de ceaiul de menta. Se adauga mierea dupa care se omogenizeaza bine si se decoreaza cu o felie de lamaie alaturi de cuisoare.
|
![]() |
![]() |
Irish Coffee
Jameson Original: 40ml Cafea filtru / oparita: 150ml Sirop de Caramel: 15ml Frisca lichida: 100ml Se pune frisca in shaker se agita bine pana devine vascoasa. Intr-un pahar de Irish Coffee se toarna o portie de Jameson Original alaturi de cafea si siropul de caramel. Se omogenizeaza usor cu o lingurita dupa care se aseaza deasupra frisca batuta cu ajutorul linguritei. |