Hellmann’s Original Sos de Maioneza 625ml |
|
Hellmann’s Original Sos de Maioneza 650ml
Sosul de maioneza Hellmann’s, preparat cu oua de la gaini crescute cu grija la ferma si uleiuri de calitate, din surse sustenabile, are acel gust autentic care ii aduce pe toti in jurul mesei.
Maioneza preparata cu ingrediente adevarate, din surse sustenabile
Știm exact ce ingrediente punem in produsele noastre, pentru că le alegem chiar noi. Real food, real taste. Luam ingrediente din surse sustenabile, pentru ca nu ne dorim ca maioneza noastra sa fie buna doar in retetele tale preferate, ci si buna pentru planeta.
Richard Hellmann scria “real” pe borcan in 1913, pentru ca asa era maioneza lui. Preparata cu oua de la ferma, asa cum o pregatesti si tu in bucatarie. La fel stau lucrurile si azi. Credem in mancare adevarata, creata din ingrediente simple si bune, asa ca preparam sosul original de maioneza cu ingrediente naturale, alese cu grija. Adica, cu produse pe care le ai si tu in frigider sau camara. Daca nu-l putem pronunta, nu-l vei gasi in lista de ingrediente.
Gustul bogat al sosului de maioneza te face sa redescoperi zilnic placerea de a manca. Incet, cu pofta, cu mainile, cu ochii inchisi de placere sau zambind si impartind (cu greu) ultima felie.
Potrivit si pentru vegetarieni.
|
Mancarea buna nu e complicata, e autentica
De aceea, maioneza Hellmann’s te inspira sa creezi tot felul de bunatati simple, folosind ingrediente proaspete si arome naturale. Pui legumele la sfarait pe gratar si le savurezi simplu, cu maioneza adevarata. Sau ungi painea cu maioneza si decorezi cu straturi de ingrediente delicioase. Sosul de maioneza de la Hellmann’s e perfect in salate de legume, langa cartofi copti cu verdeturi sau pentru aripioare rumenite pe grill, dar il poti folosi si pentru marinarea carnii, pentru dressinguri sau ca ingredient secret in prajituri (face blatul mult mai fin si intensifica toate aromele celorlalte ingrediente).
O idee de la noi: salata de ciuperci cu maioneza
Gata in 20 de minute, delicioasa pe paine proaspata, la mic dejun sau ca aperitiv.
Ce iti trebuie?
3 oua
500 g ciuperci
1 ceapa alba medie
1 legatura de patrunjel
1 lingura de mustar dijon
1 lingura zeama de lamaie
2 linguri ulei de masline
4 linguri de maioneza
sare
piper
Cum faci?
- Ai nevoie de 3 oua fierte tari. Daca nu le ai deja fierte, pui ouale in apa rece, apoi le pui pe foc si le lasi la fiert timp de 5 minute din momentul in care a inceput sa clocoteasca apa. Cand sunt gata, le transferi in apa rece, pentru a opri procesul de fierbere.
- Speli si tai ciupercile in felii subtiri sau in cubulete de marimi egale. Le calesti in putin ulei de masline, presari sare si piper si le lasi pe foc pana cand se evapora lichidul lasat. Le transferi intr-un bol si le lasi sa se raceasca.
- Intre timp, tai ceapa cubulete, apoi o calesti in ulei de masline, in aceeasi tigaie pe care ai folosit-o la ciuperci, la foc mic, pana se rumeneste putin. Lasi sa se raceasca.
- Intre timp toci patrunjelul marunt.
- Decojesti ouale si le tai cuburi.
- Intr-un bol mai mare amesteci maioneza, mustarul, zeama de
lamaie, sare si piper. Adaugi ciupercile, ceapa, patrunjelul si ouale peste amestecul de maioneza si amesteci pana se omogenizeaza. - O servesti ca aperitiv, fie langa alte preparate, fie pe felii de paine crocanta.
Pofta buna!