Contin fibre, vitamine (E, B1, B3, B5, B6), acid folic, seleniu, magneziu, cupru, fier, calciu si grasimi sanatoase, nutrienti ce sintetizeaza celulele deteriorate din organism. Mentin sanatatea ochilor si a pielii, ajuta la regenerarea celulelor si regleaza digestia si tensiunea arteriala. Se pot consuma ca atare sau macinate, crude sau coapte, in compozitia preparatelor culinare sau in patiserie.
Ingredient unic: seminte de floarea soarelui – miez.
Produsul nu provine din culturi modificate genetic. Tara de origine: Bulgaria.
Valori nutritionale la 100 g produs (valori medii):
Valoare energetica: 2754 kJ/ 666 kcal;
Grasimi: 58.8 g, din care acizi grasi saturati 3.3 g;
Glucide: 7.6 g, din care zaharuri 7.2 g;
Fibre: 7.5 g;
Proteine: 22.8 g;
Sare: 0 g.