Ketchup iute Hellmann’s, 470g
![]() |
Hellmann’s Ketchup Iute 470g
Hellmann’s Ketchup Iute e preparat cu 100% rosii din agricultura sustenabila si e ambalat intr-o sticla produsa din 100% plastic reciclabil. Perfect pentru iubitorii gustului picant.
Picant si savuros, din rosii sustenabile
Hellmann’s Ketchup Iute e perfect pentru cei care vor sa-si condimenteze mancarea preferata cu ceva picant. Rosiile pe care le folosim pentru a crea aceasta reteta iute provin din agricultura sustenabila, la care adaugam condimente alese: ardei iute cayenne, ceapa, usturoi, piper negru, foi de dafin si cuisoare. Pentru a obtine gustul bogat de rosii proaspete, avem nevoie de multe, asa ca folosim 151 de grame de rosii la 100 de grame de ketchup. Si nu folosim conservanti, coloranti artificiali sau potentiatori de arome. Doar ingrediente naturale
E important sa vorbim despre autenticitatea ingredientelor pe care le punem pe masa, dar si despre impactul pe care il au asupra lumii in care traim. E important sa stim ce mancam si ca alegerile noastre influenteaza echilibrul intregii planete. De aceea, toate ingredientele pe care le folosim provin din surse sustenabile, de la fermieri care cultiva totul cu grija pentru mediu. Procesul de selectie a ingredientelor pe care le folosim se supune Codului de Agricultura Sustenabila Unilever, un ghid de bune practici care ne ajuta sa cream parteneriate cu ferme sustenabile, implementat de noi inca din 2010.
Aceeasi reteta pe care o iubesti, intr-o noua sticla sustenabila. Hellmann’s Ketchup Iute e ambalat intr-o sticla usor de folosit si dozat, produsa 100% din plastic reciclabil. Pentru crearea acesteia se foloseste cu 33% mai putin plastic in sticla mica si cu 25% mai putin plastic in sticla mare fata de ambalajul anterior.
Hellmann’s Ketchup Iute este potrivit pentru vegani, dar apreciat si de toti ceilalti.

Mai picant, mai surprinzator
Iubitorii de picant nu se feresc de senzatiile tari. Ci le invita cu bratele deschise in bucataria lor. Oricand vrei sa te bucuri de un gust intens, piscator, care parca aduce la viata toate felurile de mancare, adauga putin (sau mai mult) Hellmann’s Ketchup Iute.
Burgerii, sandviciurile, wrap-urile, cartofii prajiti sau copti, chiftelele, carnea de porc la gratar, aripioarele de pui, coastele sau frigaruile de legume colorate. Toate au nevoie de putin zvac picant.
![]() |
O idee de la noi: Burger cu branza si bacon
25 de minute in bucatarie si te bucuri de propriul tau meniu de street food. Picant, cum iti place.
Ce iti trebuie?
250 g carne de vita tocata
1 ou
sare
piper
2 chifle de burger
2 felii de bacon
2 felii de branza Cheddar
1 rosie, feliata
1 ceapa rosie
1 lingura de sos de soia
Putin zahar
2 linguri de maioneza Hellmann’s Original
Ketchup Iute Hellmann’s
Cum faci?
- Amesteca carnea de vita tocata impreuna cu un ou într-un bol mare. Condimenteaza cu sare si piper, apoi modeleaza carnea in doi burgeri mari, plati.
- Asaza burgerii la foc mediu pe un gratar sau intr-o tigaie si gateste timp de 8-10 minute, intorcand carnea ocazional. Inainte sa iei burgerii de pe gratar/tigaie, asaza feliile de branza pe ei si lasa-le sa se topeasca.
- Intr-o tigaie alaturata, prajeste baconul la foc mediu pana cand acesta devine crocant.
- Taie ceapa in felii subtiri. Apoi, ia chiflele si intinde pe ele maioneza Hellmann’s Original urmand sa asezi ceapa pe partea inferioara a fiecarei chifle si dupa aceea, asaza burgerul topit cu branza urmat de baconul prajit, rosia si ketchupul Iute Hellmann’s.
- Pe partea de sus a chiflei pune maioneza Hellmann’s Original si apoi asaz-o peste partea de jos a chiflei.
- Acum bucura-te de burgerii deliciosi pe care tocmai i-ai preparat!

Pofta buna!
