Esti in cautare de ceva delicios pentru
intreaga familie? Avem pentru tine o conserva mare de pate Ardealul cu
Fainosag, la 200 de grame, din ficat de porc – perfect pentru mese traditionale.
Descopera mai jos cateva informatii despre pateul
Ardealul, si afla motivele pentru care merita sa il incerci si tu:
– Te gandesti ce-o fi Fainosagul? Tot ce-i
fain are Fainosag. Fainosagul este ingredientul secret Ardealul, un mix unic de
condimente si mirodenii combinat cu dibacia ardeleneasca;
– Una e sa condimentezi ceva ardeleneste si
alta e sa condimentezi pe stilul moldovenesc sau oltenesc. Cand e vorba de
mancare, Fainosagul este un amestec de condimente si mirodenii pe care numai un
ardelean il putea face;
– Pate Ardealul cu Fainosag este bine facut
dupa o reteta autentic ardeleneasca, usor de intins pe paine si consistent,
lucru confirmat de cei mai ardeleni dintre ardeleni;
– Ingrediente: apa, ficat de porc (20%),
slanina, sorici, proteina vegetala din soia, amidon din cartofi, sare, zahar,
ceapa, pasta de tomate, condimente, proteina animala din porc, extract de
drojdie, antioxidant (acid ascorbic), conservant (nitrit de sodiu);
– Pateul Ardealul cu Fainosag este numa’ bun
de uns pe paine – incet, usor si fara graba, conform traditiei;
– De asemenea, este potrivit si pentru specialitati
mai festive, cum ar fi ouale umplute, legumele umplute sau ruladele;
– De dimineata, poti prepara un mic dejun
savuros alcatuit dintr-o felie de paine cu pateu de porc, o rosie si o cana de
cafea. La cina, pateul poate inlocui alte mancaruri complicate si grele, care
ti-ar putea cadea greu la stomac;
– Cutia de pateu Ardealul te poate insoti
chiar si in excursii, drumetii, calatorii sau la birou;
– A se consuma de preferinta pana la data
inscriptionata pe baza cutiei. A se pastra in incaperi uscate si racoroase,
ferit de actiunea directa a razelor solare, la temperaturi cuprinse intre +2°C
si +25°C. Dupa deschidere se recomanda a se pastra la frigider si a se consuma
in maximum 24 ore.
Pateul de porc Ardealul este exact alimentul
de care ai nevoie in acele zile cand nu ai pic de energie sau de chef pentru
gatit! Relaxeaza-te in timp ce ungi incet o felie de paine iar apoi savureaza
fiecare bucatica!