Ingrediente | Zahar, unt de cacao, LAPTE praf degresat, masa de cacao, zer praf (LAPTE), grasime din LAPTE, emulsifiant (lecitina din SOIA), pasta de ALUNE de padure, arome naturale. Ciocolata cu lapte alpin contine substanta uscata de cacao: 30% minimum. |
Cantitate neta (kg/buc/l) | 0.1 |
Tara origine | Germania |
Subcategoria | Tablete |
Alergeni | Contine: lapte, alune de padure si soia. Poate contine alte fructe cu coaja lemnoasa si grau. |
Conditii pastrare si/sau preparare | A se pastra la loc uscat. A se feri de caldura. |
VALORI NUTRITIONALE
Valoare nutritiva | 530 kcal/100g |
Proteine | 6 g/100 g |
Lipide | 29 g/100 g |
Glucide | 60 g/100 g |
Fibre alimentare | 1.6 g/100 g |
Sodiu | 0.37 g/100 g |