10 g gelatină se toarnă peste 0,5 l apă rece și se lasă cca 10 min. să se înmoaie. După ce gelatina s-a înmuiat, se pune la încălzit pe baie de apă (la max 60°C), amestecând continuu și încet până la dizolvare totală. (Fierberea distruge gelatina!). Se lasă să se răcească ușor, folosindu-se în stare călduță, după o rețetă concretă. Gelatina se poate folosi la prepararea prăjiturilor, torturilor, cremelor, jeleurilor de legume sau carne, a unor mezeluri și a aspicului.
1
Această compoziţie se adaugã în faza finalã de pregătire a cartofilor prăjiţi. Se foloseşte, de asemenea, la cartofi copţi, natur, piure şi la budinci pe bază de cartofi .
Ingrediente: sare (90%), curry (curcuma, chimion, coriandru, usturoi, fenicul, pătrunjel, oregano, chilli, seminţe de schinduf, condimente), boia, aromă, agent antiaglomerant dioxid de siliciu.
Poate conţine urme de: făină de grâu, ouă, soia, lapte, țelină, muștar, susan.
Declarație nutrițională pentru 100g: Valoare energetică 124kJ / 30kcal; Grăsimi 1,1g
din care acizi grași saturați 0,2g; Glucide 3,1g din care zaharuri 1,6g; Proteine 1,4g; Sare 89,35g.
1
Ardei iute tocat (87%),sare,(in medie 11,5%),agent de ingrosare (guma xanthan),corector de aciditate (acid citric),conservant (sorbat de potasiu).Informatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
1
Baza pentru mancaruri cu gust de gaina.Sare de bucatarie, potentiatori de aroma (monoglutamat de sodiu, inozinat disodic), legume deshidratate 10.9% (morcov, pastarnac, ceapa, telina, usturoi, frunze de patrunjel), zahar, aroma de carne de gaina, condimente, extract de carne de gaina deshidratata 0.4%, amidon de porumb, colorant (riboflavina).
1
Cantitate neta (kg/buc/l) 1
Tara origine Romania
Subcategoria Alb
Conditii pastrare si/sau preparare Se recomanda pastrarea in loc uscat.
1
Cirese rosii confiate Orlandos, 200gSavoarea intensa a produselor Orlando’s ne aduce aromele proaspete a celor mai bogate livezi si gradini din lume.
1
Condiții de păstrare și depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h.
1
Descriere: Compania Maille a fost fondata in 1747 de Antoine Claude Maille (fiul), distilator si producator de otet. Inventivitatea acestuia i-a dat posibilitatea de a fi celebru pe plan international, mustarul si otetul produse de acesta ajungand pe mesele regale franceze si rusesti. In anul 1931, Jean Herbout creeaza celebrul slogan „Que Maile qui m’aille” („Mustarul Maille - Mustarul Meu”) si eticheta in forma de coroana regala cunoscuta de orice francez.Astazi Maille este unul dintre cele mai vechi branduri franceze, fiind considerat o raritate in patrimoniul cultural francez si international, asa cum sunt branduri precum Moet & Chandon (1743), Villeroy & Boch (1748), Remy Martin (1724). Maille este distribuit in peste 70 de tari din toata lumea din Statele Unite ale Americii pana in Japonia si din Anglia pana in Africa de Sud.Mustarul Dijon a L'ancienne este cel care iti da un gust aparte preparatului preferat in doar un minut. Un mustar cu boabe intregi perfect pentru preparatele tale din carne. Asa ca data viitoare cand mergi la gratar cu familia, sa nu uiti mustarul acasa!
1
Fasolea păstăi este o legumă frecvent consumată, apreciată pentru gustul dulceag şi proprietăţile sale nutritive importante. Fasolea păstăi de la Arovit este perfectă pentru a fi consumată ca fel principal sau garnitură în numeroase preparate.
4250gr
1
Foile de gelatină se lasă la înmuiat în apă rece 5 min. şi se presează uşor. În cazul preparatelor calde, gelatina, înmuiată în prealabil, se amestecă direct în preparatul cald. În cazul preparatelor reci (şi frişca), gelatina, înmuiată în prealabil, se va dizolva în puţină apă caldă şi apoi preparatul rece se va turna puţin câte puţin peste gelatină - niciodată invers! Se va lăsa la frigider cel puţin 4 ore.
1
Garanţia reuşitei de mai bine de 100 de ani! Dr. August Oetker a reuşit să inventeze praful de copt atât datorită materiilor prime folosite, cât şi combinării acestora într-o proporţie optimă. El a putut astfel garanta gospodinelor reuşita oricărei prăjituri. Mai mult, pentru a fi şi mai uşor, a ambalat praful de copt în pachete de 10 g - cantitatea exactă pentru 500 g făină. Praful de copt ajută la creşterea şi afânarea tuturor tipurilor de aluaturi.Atenţie: nu se stinge cu oţet!Descrierea produsului:• Backin este un praf de copt ce ajută la creșterea și afânarea aluaturilor.• Testat din 1891.• Sub influența umidității și a căldurii (ca urmare a reacției dintre bicarbonatul de sodiu și acid) rezultă dioxidul de carbon necesar afânării aluatului.• Agentul separator împiedică reacția prematură a ingredientelor (datorită, de exemplu, umezelii din aer).Avantaje:• Backin contribuie la afânarea și creșterea volumului tuturor tipurilor de aluaturi.
1
INFORMATII GENERALEBrand / marca
Riso Scotti
DIMENSIUNI SI IMPACHETARECantitate neta (kg, l)
1
Greutate
1
CONDITII VANZARETermen de valabilitate
A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
PRODUCATOR / ORIGINETara de origine
Romania
1
INFORMATII GENERALEBrand / marca
Riso Scotti
DIMENSIUNI SI IMPACHETARECantitate neta (kg, l)
1
Greutate
2.5
CONDITII VANZARETermen de valabilitate
A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
PRODUCATOR / ORIGINETara de origine
Romania
3
INGREDIENTE SI ALERGENIIngrediente
Ulei de floarea-soarelui, Vitamina D
1
Informatii despre produs :
Miere poliflora Mos Costache pliculete 50x15 gr.Ambalaj: pliculete.
Greutate produs in KgSfaturi pentru pastrare/ utilizare/ preparare:
Temperatura optima de pastrare: 18-25°C.
1
Ingrediente: Zahar, ulei de palmier, LAPTE praf degresat 8%, cacao pudra cu continut redus de grasime 5%, grasimi vegetale partial hidrogenate (ulei de palmier, ulei de rapita), emulsifiant (lecitina din SOIA), vanilina.Alergeni: Contine lapte . Fabricat intr-o unitate care utilizeaza ca materii prime: gluten si arahide.Conditii pastrare si/sau preparare: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.
1
Ingrediente Apa, boabe de mustar(16%), otet din vin, zahar, sare, acidifiant(acid citric), agent de ingrosare(guma xantan), condimente, colorant(betacaroten). Fara conservanti.
Cantitate neta (kg/buc/l) 4
Tara origine Romania
Subcategoria Mustar si hrean
Conditii pastrare si/sau preparare A se pastra in incaperi uscate si racoroase, ferit de actiunea directa a razelor solare. A se pastra in frigider dupa deschidere.
1
Ingrediente Apa, otet (din vin alb si alcool), seminte de mustar (16%), zahar, sare, ulei vegetal de floarea soarelui, condimente (coriandru, curcuma), agent de ingrosare (guma de xanthan), colorant (caroteni), aroma.
Cantitate neta (kg/buc/l) 3
Tara origine Romania
Subcategoria Mustar si hrean
Alergeni Mustar.
Conditii pastrare si/sau preparare A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.
1
Ingrediente
Ardei, gogosari, pasta de tomate, sare, ceapa, ulei rafinat de floarea soarelui, potentiator de aroma(glutamat de sodiu), amidon modificat, agent de ingrosare (guma de xantan) , aroma de condimente si de telina, acidifiant (acid citric), conservanti (sorbat de potasiu, dioxid de sulf).
Alergeni descriere
Aroma de telina, dioxid de sulf
1
Ingrediente Orez.
Cantitate neta (kg/buc/l) 2.5 kg
Tara origine Italia
Subcategoria Specialitati din orez
Conditii pastrare si/sau preparare A se pastra la loc uscat si racoros.
1
Ingrediente Orez.
Cantitate neta (kg/buc/l) 5 kg
Tara origine Italia
Subcategoria Specialitati din orez
Conditii pastrare si/sau preparare A se pastra la loc uscat si racoros.
1
Ingrediente Piure de rosii (46%), apa, amidon modificat din porumb, otet din vin, sare, acidifiant (acid citric), condimente, conservanti (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), aroma de tomate, indulcitor (sucraloza), lactoza.
Cantitate neta (kg/buc/l) 10
Tara origine Romania
Subcategoria Ketchup
Alergeni Lactoza.
Conditii pastrare si/sau preparare A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.
2
Ingrediente Piure de rosii (46%), apa, amidon modificat din porumb, otet din vin, sare, acidifiant (acid citric), condimente, conservanti (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), aroma de tomate, indulcitor (sucraloza), lactoza.
Cantitate neta (kg/buc/l) 10
Tara origine Romania
Subcategoria Ketchup
Alergeni Lactoza.
Conditii pastrare si/sau preparare A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.
2
Ingrediente Porumb dulce boabe zaharat, apa, zahar, sare.
Cantitate neta (kg/buc/l) 0.34
Tara origine Ungaria
Subcategoria Porumb
Conditii pastrare si/sau preparare A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere, a se pastra in frigider max 24h, intr-un recipient nemetalic acoperit.
1
Ingrediente
Sare de bucatarie maximum 58%, legume uscate 15.5% (morcov, pastarnac, cartof, ceapa, telina, frunze de patrunjel), potentiatori de aroma (glutamat de sodiu, inozinat de sodiu)
1
Ingrediente
UNT (34%), amidon modificat (porumb, cartof), LAPTE praf degresat (10%), galbenus de OU pudra (7.5%), sare iodata, amidon (mazare, cartof), sare, grasime vegetala de palmier, zahar, agent de ingrosare (guma de xantan ), zahar, acidifiant (acid citric), condimente (curcuma, radacina de patrunjel), extract de drojdie, extract de vin alb, arome (contin ORZ) dextroza
1
Ingrediente
Ulei de floarea-soarelui, Vitamina D
1
Ingrediente Zahar, sirop de glucoza, grasimi vegetale hidrogenate, emulsificatori mono si digliceride si esterul acetic al acestora, proteine din lapte stabilizator fosfat de potasiu, aroma de frisca.
Cantitate neta (kg/buc/l) 0.048
Tara origine Romania
Subcategoria Frisca
Conditii pastrare si/sau preparare Pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros. Preparare: 1. Intr-un vas inalt se toarna 150 ml lapte rece (de la frigider). 2. Se toarna continutul plicului peste lapte. 3.Se amesteca cu mixerul la viteza mica la inceput, apoi se bate 3 minute la viteza mare. Se obtine o spuma consistenta care pana la servire se pastreaza la frigider.
Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale) Inainte de utilizare, laptele proaspat trebuie fiert si racit.
1
Ingrediente Zahar brun.
Cantitate neta (kg/buc/l) 1
Tara origine Mauritius
Subcategoria Brun
Conditii pastrare si/sau preparare Se recomanda pastrarea in locuri uscate cu umiditatea relativa a aerului de maxim 70%.
3
Ingrediente
Zahar pudra, agent antiaglomerant (amidon de porumb)
Alergeni descriere
Poate contine urme de: susan,mustar, telina, nuca, sulfiti
1
Ingrediente
amidon de cartof, faina de GRAU, maltodextrina, sare, grasime de vita, grasime vegetala de palmier, pudra de ceapa (5,9%), arome (contin GRAU, ORZ, LAPTE), extract de drojdie, rosii pudra piure, zahar, amidon de cartof, colorant (caramel amoniacal), condimente (radacina de leustean, seminte de schinduf, ardei iute, cuisoare, extract de carne de vita, pudra de sfecla, potentiatori de aroma (inozinat de sodiu, guanilat de sodiu), frunze de dafin, antioxidant (extract de rozmarin)
1
Ingrediente
faina de GRAU, amidon de cartof, sare, grasime vegetala (de palmier), zahar, maltodextrina, arome (alcool, GRAU, ORZ), extract de drojdie, rosii pudra piure (3,4%), colorant (caramel amoniacal), agent de ingrosare (guma de guar), pudra de ceapa (1,1%), piper, radacina de patrunjel, extract de vita (0,1%), dextroza. Poate contine urme de lapte si ou.
1
Ingrediente
maltodextrina, amidon modificat de porumb, UNT pudra (17%),porumb dulce, LAPTE praf degresat, zer pudra (contine LAPTE), grasime vegetala de palmier, sare iodata, zahar, sare, arome (contin LAPTE), LACTOZA, faina de GRAU, amidon de cartof si mazare, marar pudra, regulatori de aciditate (bicatbonat de sodiu, citrate de sodiu), suc concentrate deshidratat de lamaie (0,7%), extract de vin alb, acidifiant (acid citric), extract de drojdie, suc concentrate deshidratat de morcov, curcuma
1
Ingrediente
sare, grasime de vita (17%), potentiatori de aroma (monoglutamat de sodium, guanilat de sodium, inozinat de sodium), amidon de cartof, grasime de pui, arome, zahar, extract din carne de vita (2,7%), pudra de ceapa (0,9%), condiment (piper, curcuma, radacina de patrunjel), acidifiant (acid citric), morcovi (0,2%), grasime vegetala (de palmier), extract de drojdie, antioxidant (extract de roxmarin)
1
Ingrediente
sare, grasime vegetala (de palmier), amidon de cartof, potentiatori de aroma (monoglutamat de sodiu, inozinat de sodiu, guanilat de sodiu), grasime de pui (4%), arome (contin OU), carne de pui (0,7%), curcuma, acidifiant (acid citric), colorant (caramel de amoniu), antioxidant (extract de roxmarin)
1
Ketchup plic Hellmann's 10 mlKetchup clasic de la Hellmann's in varianta portionata de 10 ml. Permite o utilizare mai practica si mai igienica, folosind pliculete atunci cand ai nevoie. Ketchup-ul plic este preferat atat la birou cat si in domeniul horeca. Un produs fara gluten.
1
Lapte praf Dr. Oetker 26% grasime 1 kgLapte praf Dr. Oetker integral cu 26% continut de grasime. Prin adaugarea de apa se obtine un lapte cu 3,3% grasime. Solubilizare rapida in apa rece dar si in apa calda. Preparare instanta.Cantitate neta : 1 kg.Mod de ambalare : ambalaj plastic.A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si inghet!
1
Masline innegrite prin oxidare, intregi, in saramura.Produs sterilizat.Soi: PalamutCalibru: 71-90.Ingrediente: masline, apa, sare (2%), corector de aciditate: acid lactic, stabilizator: lactat feros.A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si inghet.Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 3 zile.Cantitate neta: 4300gr.Cantitate neta fara lichid: 2500gr.
1
Masline negre rondele Defne 2kg. Ingrediente: masline negre, sare, apa, stabilizator: gluconat de feros, acidifiant : acid lactic.
Instrucţiuni depozitare la consumator: A se pastra in incaperi curate, aerisite, ferite de razele solare si de inghet, la o temperatura max. 25*C.
A se pastra, dupa deschidere, la frigider.
Tara de origine: Turcia
1
Mierea poliflora este obtinuta din nectarul mai multor tipuri de flori. Culoarea si aroma sa variaza in functie de tipul de floare predominant. Mierea poliflora de la campie are o actiune antiseptica si sedativa mai puternica, spre deosebire de mierea poliflora din regiunile muntoase inalte, la care efectul antiinfectios se adreseaza in special aparatului respirator, iar efectul sedativ este inlocuit cu unul tonic nervos.In general, mierea poliflora este considerata cel mai complex tip de miere, ea ingloband nectarul de la cateva zeci, daca nu sute, de specii de plante medicinale si imprumutand ceva din proprietatile terapeutice ale fiecareia dintre ele. Mierea poliflora este considerata de majoritatea specialistilor ca fiiind o miere completa, utilizata in tratarea a numeroase boli si afectiuni. In compozitia sa intra vitamine din complexul B si C, enzime, acizi organici (acid lactic, acid gluconic) si diverse saruri minerale (fier, fosfor, calciu, potasiu). Este usor de asimilat datorita continutului sau de glucoza, sucroza si fructoza.Administrata per-oral, mierea poliflora are actiune antiinflamatoare, antimicrobiana, antialergica, expectoranta, antitusiva, calmanta, antispastica, imbunatateste diureza si eliminarea toxinelor, creste capacitatea de aparare a organismului, are actiune favorabila asupra muschiului cardiac si circulatiei coronariene, hraneste si fortifica celulele nervoase, imbunatateste somnul, tonifica si regleaza activitatea sistemului endocrin, combate constipatia si alte afectiuni ale intestinelor, amelioreaza functiile celulelor hepatice, favorizeaza absorbtia calciului si a altor nutrienti, faciliteaza digestia proteinelor si grasimilor. Acest tip de miere este recomandat pentru tratarea anorexiei, datorita continutului sau bogat in fier. Mierea poliflora stimuleaza apetitul, faciliteaza procesul digestiv, imbunatateste activitatea inimii si a ficatului si determina o crestere a procentului de hemoglobina din sange. Este si un execelent remediu pentru oboseala fizica si psihica. Consumul regulat previne probleme de crestere si demineralizarea oaselor.Chiar daca este cristalizata proprietatile ei vindecatoare nu se pierd. Specialistii recomanda ca mierea sa fie consumata cu moderatie, doua-trei lingurite amestecate cu lapte sau fructe, de doua-trei ori pe zi.
2
Oetker bicarbonat de sodiu se utilizeaza ca afanator, cca. 8 g bicarbonat la 1 kg faina, la prepararea bauturilor racoritoare, pentru inmuierea sau fragezirea unor alimente fierte in apa (carne, fasole boabe etc.). La 1 l de apa, 1 sau 2 lingurinte de bicarbonat.Utilizari multiple: la prepararea produselor alimentare, la indepartarea mirosurilor neplacute din frigider, la indepartarea calcarului depus pe aparatele de cafea sau ceai, dar si la alte operatiuni de curatare, ajuta la neutralizarea aciditatii gastrice etc.
1
Original Pudding este un produs traditional si reprezinta desertul preferat al intregii familii. Original Pudding, desertul oferit si savurat cu dragoste este usor de preparat si indulceste momentele petrecute cu cei dragi.
1
Original Pudding este un produs traditional si reprezinta desertul preferat al intregii familii. Original Pudding, desertul oferit si savurat cu dragoste este usor de preparat si indulceste momentele petrecute cu cei dragi.
1
Pentru prepararea prăjiturilor, torturilor și fursecurilor rafinate.
Pentru pregătirea deserturilor și sufleurilor.
Pentru legarea supelor, sosurilor, mâncărurilor din legume sau fructe.
1
Preparare rapidă cu apă rece.
Oferă soluţii diverse de prezentare.
Se poate combina şi cu alte ingrediente, păstrând originea şi gustul produsului Cremşnit.
Calitatea constantă a produsului finit.Ingrediente
Zahăr, amidon modificat din cartofi, lapte praf degresat, lapte praf integral, sirop de glucoză, grăsime vegetală de palmier total hidrogenată, gelatină alimentară, emulsifianți (E471 și E472a), agent gelatinizant (E401), stabilizatori (E 516, E 450iii, E340ii, E 341iii), proteine din lapte, aromă, colorant (E160a i), emulsifianți lecitină din soia.
1
Produs termostabil, utilizat atât în preparatele cu pregătire rece, cât şi în cele cu pregătire caldă.
Bază de plecare pentru o varietate de deserturi cu diferite gusturi şi texturi.
Uşor de pregătit şi de păstrat.Ingrediente
Zahăr, amidon modificat din cartofi, agent gelatinizant (caragenan standardizat cu zaharuri), colorant (beta caroten), stabilizatori (fosfat disodic și difosfat tetrasodic), aromă.
1
Produsul este facut doar din cele mai bune rosii italienesti. Este un sos ideal de folosit pentru pizza.
1
Prospetime si puritate in fiecare produs!Noi, echipa Transilvania Nuts, respectam natura! Avem grija ca produsele noastre sa fie culeae cu atentie si apoi sa fie procesate si selectate prin cele mai moderne tehnologii, care pastreaza prospetimea si puritatea. Clientilor nostri le oferim garantia unor produse de calitate, direct din natura.Calitate si gust autentic romanesc!Din respect pentru clienti, Transilvania Nuts a implementat cele mai inalte standarde de calitate care se regasesc in fiecare sortiment de miez de nuca, BIO sau conventional. Compania noastra este axata spre imbunatatirea continua a calitatii si a procesului tehnologic astfel incat, prin produsele noastre, sa reprezentam un etalon pe piata in care ne desfasuram activitatea. Transilvania Nuts nu este doar un brand care se dezvolta serios, ci si un adevarat standard de calitate in Romania si la nivel mondial in procesarea nucii, semintelor si fructelor deshidratate folosind noile tehnologii.
1
Prospetime si puritate in fiecare produs!Noi, echipa Transilvania Nuts, respectam natura! Avem grija ca produsele noastre sa fie culeae cu atentie si apoi sa fie procesate si selectate prin cele mai moderne tehnologii, care pastreaza prospetimea si puritatea. Clientilor nostri le oferim garantia unor produse de calitate, direct din natura.Calitate si gust autentic romanesc!Din respect pentru clienti, Transilvania Nuts a implementat cele mai inalte standarde de calitate care se regasesc in fiecare sortiment de miez de nuca, BIO sau conventional. Compania noastra este axata spre imbunatatirea continua a calitatii si a procesului tehnologic astfel incat, prin produsele noastre, sa reprezentam un etalon pe piata in care ne desfasuram activitatea. Transilvania Nuts nu este doar un brand care se dezvolta serios, ci si un adevarat standard de calitate in Romania si la nivel mondial in procesarea nucii, semintelor si fructelor deshidratate folosind noile tehnologii.
1
ProtocolCafea RIOBAIndulcitori RIOBA
1
Rosii 98.5%, sare iodata 1.5%.Informatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
1
Se toarnă mixul peste lapte și se bate cu mixerul la început cca 15-30 secunde la viteză mică, apoi cca 5-7 min. la viteză maximă până la obținerea unei creme consistente. Se obțin cca 43 porții (100 g/porție).
1
Sosul maioneză a fost preferata Ungariei înca din 1975 când aceasta a aparut pe piața ambalat și pregătit pentru a fi folosit. Poți desăvarși sandvișurile sau cartofii prăjiți cu maioneza light de la Univer. Îl puteți folosi în rețetele personale, deoarece acesta elogiază aromele fine prin conținutul său de ou și muștar.
1
Stafide aurii Orlando's 1 kgObtinute din struguri fara samburi, stafidele aurii super savuroase pot fi gustari dulci dar si ingredientul perfect pentru retetele gourmet. Sunt renumite pentru continutul bogat in potasiu, fier, cupru, magneziu, bor, calciu, vitamine, fructoza, glucoza, arginina si fibre.Cantitate neta : 1 kg.Mod de ambalare : ambalaj plastic.A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si inghet!
1
Ulei de masline extra virgin. Aroma sa echilibrata il recomanda pentru o mare varietate de utilizari in bucatarie: salate, sosuri, fripturi, garnituri.
CARACTERISTICI GENERALEIngrediente Amestec de uleiuri de masline originare din Uniunea Europeana. Ulei de masline de categorie superioara, obtinut direct din masline si exclusiv prin procedee mecanice.
Cantitate neta (kg/buc/l) 0.5
Tara origine PHILIPPINES
Subcategoria Masline
Conditii pastrare si/sau preparare A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si de inghet.
1
Ulei de masline extra virgin obtinut din masline Kalamata.Valoare energetica: 3389KJ/824Kcal, Grasimi: 91.6g, din care acizi grasi saturati: 13g, mono-saturati: 73g, polisaturati: 5.6g, Glucide: 0g, din care zaharuri: 0g, proteine: 0g, sare: 0g.Uleiul din masline Kalamata extravirgin Minerva este un ulei superior obtinut din 100% masline grecesti care cresc numai in renumita regiune Kalamata. Aceste masline sunt culese cand sunt bine coapte si presate proaspete pentru a obtine un ulei bogat si fructat cu aroma piperata.
1
Un aliment exclusivist cu secole în urmă, un aliment de bază – la fel ca orezul şi cartofii – în zilele noastre, Mazărea verde boabe de la Arovit poate fi ingredientul-vedetă al meniului fie singură, fie alături de alte ingrediente în salate, supe, garnituri.
4250gr
1
Un desert sanatos, ce pastreaza vie aroma fructelor impregnata in amintirile copilariei tale;Recomandate la prepararea in casa a tartinelor pentru micul dejun, a prajiturilor si clatitelor – sunt produsele culinare dorite de orice membru al familiei tale.Sortimentatia include gem de caise, gem de capsuni, gem de fructe de padure, gem de visine si gem de piersici.Daca vei alege produsele noastre, vei primi in dar garantia gustului dulce, delicat si aromat.
6
Valoare energetica: 3389KJ/824Kcal, Grasimi: 91.6g, din care acizi grasi saturati: 13g, mono-saturati: 73g, polisaturati: 5.6g, Glucide: 0g, din care zaharuri: 0g, proteine: 0g, sare: 0g.Ulei de masline de categorie superioara obtinut direct din masline, exclusiv prin procedee mecanice si extras la rece.
Produs provenit din masline crescute in Grecia.
1
Valori nutritionale:
Grasimi 0.2 g/100 g;
Valoare energetica 27 kcal/100 g;
Glucide 4.4 g/100 g;
Fibre 0.8 g/100 g;
Sodiu 0.01 g/100 g;
Proteine 1.1 g/100 g;
Grasimi saturate 0.1 g/100 g.
2
Vegeta este autoritatea absoluta pe piata de adaosuri universale pentru mancare. Este o combinatie de legume si condimente care nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie. Vegeta, cu peste 50 de ani de la descoperirea formulei originale, continua sa fie populara si apreciata si astazi.Aceasta combinatie originala de legume deshidratate si condimente te face sa folosesti Vegeta in nenumarate feluri. Presara doar Vegeta peste carnea ce urmeaza a fi prajita, peste mancarea ce va fi pusa pe gratar, peste pui, peste sau alte bucate. Adaug-o chiar si in supe, sosuri, legume, orez sau alte preparate gatite, cu 5 minute inainte de a fi gata. Masa ta va fi mai aromata si va avea un gust mai intens. O singura lingura de Vegeta va face diferenta. Bucurati-va de imaginatia culinara si veti gati o fantezie - O varietate de noi combinatii Vegeta va asteapta sa le descoperiti!
1
Zaharul brun din trestie din gama Sik & Kann este ideal pentru preparate de patiserie, prajituri, bauturi calde si racoritoare, intensificand gustul acestora. Consumul de zahar in cantitati moderate sustine un stil de viata sanatos si ofera doza zilnica de energie si buna dispozitie.Gustul adevarat de zahar il puteti descoperi acum cu zaharul brun din trestie de zahar. Acesta are un gust rafinat, o aroma de caramel si este mult mai sanatos decat zaharul obisnuit.Zaharul brun din trestie de zahar nu contine coloranti, conservanti sau alte adaosuri. Acesta poate inlocui cu usurinta zaharul alb din bucatariile tuturor, fiind mult mai bogat in minerale precum calciu, fier, potasiu si magneziu.
1
Zaharul pudra cu aroma de vanilie de la Dr. Oetker este zahar fin gata aromatizat ce confera un gust si un aspect placut prajiturilor. Este folosit pentru pudrarea prajiturilor sau pentru indulcirea si aromatizarea prajiturilor, bauturilor calde si reci. Contine zahar pudra min. 96%, amidon din porumb si aroma de vanilie.Cantitate neta : 1 kg.Mod de ambalare : ambalaj plastic.A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si inghet!
1
se toarna peste cca. 100 ml apa rece si se lasa cca. 10 min. la inmuiat. Apoi se pune la incalzit in baie de apa (la max. 60 grade C) amestecand incet pana la dizolvarea totala. Atentie - fierberea distruge gelatina. Se lasa sa se raceasca usor folosindu-se dupa o reteta concreta tinand cont de faptul ca gelatina dintr-un plic poate inchega 0.5 l lichid. Gelatina se poate folosi la prepararea prajiturilor, torturilor, cremelor, jeleurilor de legume sau carne, a unor mezelurisi a aspicului.detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros!
1
•Descriere produsului-beneficiiMierea poliflora este obtinuta din nectarul mai multor tipuri de flori. Culoarea si aroma sa variaza in functie de tipul de floare predominant. Mierea poliflora de la campie are o actiune antiseptica si sedativa mai puternica, spre deosebire de mierea poliflora din regiunile muntoase inalte, la care efectul antiinfectios se adreseaza in special aparatului respirator, iar efectul sedativ este inlocuit cu unul tonic nervos.In general, mierea poliflora este considerata cel mai complex tip de miere, ea ingloband nectarul de la cateva zeci, daca nu sute, de specii de plante medicinale si imprumutand ceva din proprietatile terapeutice ale fiecareia dintre ele. Mierea poliflora este considerata de majoritatea specialistilor ca fiiind o miere completa, utilizata in tratarea a numeroase boli si afectiuni. In compozitia sa intra vitamine din complexul B si C, enzime, acizi organici (acid lactic, acid gluconic) si diverse saruri minerale (fier, fosfor, calciu, potasiu). Este usor de asimilat datorita continutului sau de glucoza, sucroza si fructoza.Administrata per-oral, mierea poliflora are actiune antiinflamatoare, antimicrobiana, antialergica, expectoranta, antitusiva, calmanta, antispastica, imbunatateste diureza si eliminarea toxinelor, creste capacitatea de aparare a organismului, are actiune favorabila asupra muschiului cardiac si circulatiei coronariene, hraneste si fortifica celulele nervoase, imbunatateste somnul, tonifica si regleaza activitatea sistemului endocrin, combate constipatia si alte afectiuni ale intestinelor, amelioreaza functiile celulelor hepatice, favorizeaza absorbtia calciului si a altor nutrienti, faciliteaza digestia proteinelor si grasimilor. Acest tip de miere este recomandat pentru tratarea anorexiei, datorita continutului sau bogat in fier. Mierea poliflora stimuleaza apetitul, faciliteaza procesul digestiv, imbunatateste activitatea inimii si a ficatului si determina o crestere a procentului de hemoglobina din sange. Este si un execelent remediu pentru oboseala fizica si psihica. Consumul regulat previne probleme de crestere si demineralizarea oaselor.Chiar daca este cristalizata proprietatile ei vindecatoare nu se pierd. Specialistii recomanda ca mierea sa fie consumata cu moderatie, doua-trei lingurite amestecate cu lapte sau fructe, de doua-trei ori pe zi.
1