Meniu
Cos cumparaturi

  Cea mai variata gama de produse. Comanda online, plateste cu cardul si iti livram rapid acasa ! 

Garanție


Toate produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanție, termenul fiind specificat în certificatul de garanție al produsului. In lipsa acestuia, termenul de garanție acordat de firma noastră este xxx de zile. 


Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați pe unul din numerele de telefon sau email pe care le găsiți în secțiunea "Contact" a site-ului nostru.


Nu ne asumam răspunderea pentru defecțiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii de către dvs. In necunoștința de cauza, ori in condițiile montării necorespunzătoare a produselor. 


Pentru a beneficia de garanție, va rugam sa ne anunțați si sa ne trimiteți retur produsul in cel mai scurt timp.


 IMPORTANT!


Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiții inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatura și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), setări și instalări incorecte, surse defecte, prize fără impamantare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcționarii echipamentelor.


Setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor. 


Mentionam ca se ofera garantie numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi, astfel ca va rugam sa probati produsele inainte de a inlatura sigiliile si foliile protectoare si inainte de a le monta.


Produsele vor fi reparate sau înlocuite cu aceleași produse și nu pot fi scăzute sau înlocuite cu produse diferite. Ne rezervam dreptul de a alege varianta cea mai putin costisitoare de rezolvare a retururilor.


Toate produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanție, termenul fiind specificat în detaliile produsului.


FRENTZY FRESH CARN S.R.L. nu își asuma răspunderea pentru defecțiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii de către dumneavoastră în necunoștința de cauza, ori în condițiile montării necorespunzătoare a produselor. Pentru aceasta va rugam sa consultați manualele / instrucțiunile de montaj / utilizare aferente fiecărui produs. Pentru a beneficia de garanție, va rugam sa ne anunțați și sa ne trimiteți retur produsul în cel mai scurt timp.


Returnarea produsului aflat în garanție către furnizor se va face numai împreuna cu Formularul de retur pe care care îl găsiți în secțiunea contului dumneavoastră.